35,10,0,50,1
25,600,60,1,3000,5000,15,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,0,1,1,5000
1,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Felhívás

 • Megjelent: 2021. november 25. csütörtök, 11:03
 • Írta: Administrator
 • Találatok: 21

 

Tisztelt Szülők!

 
Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a napokban megjelent miniszteri határozat alapján a szakképző iskolába történő belépés csak akkor engedélyezhető, ha érvényes védettségi igazolvánnyal, applikációval, vagy a védőoltás beadásáról szóló oltást igazoló, orvos által kiadott igazolást bemutatja.
 
Iskolánk területén a tanulót kísérő vagy onnan hazakísérő egy fő nagykorú személy a koronavírus elleni védettségének igazolás nélkül csak az intézmény vezetője által meghatározott pontig léphet be, jelen esetünkben az iskola portája.
 
A miniszteri határozat nem terjed ki az iskolában tanuló Diákokra!!!
 
Megértésüket köszönjük!
 

 

Járványügyi intézkedések

 • Megjelent: 2021. november 09. kedd, 07:32
 • Írta: Administrator
 • Találatok: 38

 

Járványügyi intézkedések 2021.november 9-től!!!

 

Tisztelt Szülők!Kedves Diákjaink!

 

Iskolánkban két osztály került karanténba koronavírus fertőzés következtében. Mindkét osztály digitális oktatásra tér át a Google Classroom platformon.

2021. november 9-től az alábbi intézkedések lépnek életbe iskolánkban:

1. Testhőmérséklet mérés az intézmény területére belépők esetében ( dolgozók,diákok,vendégek)

2. A parklátogatás hétvégére korlátozódik(amikor nem tartózkodnak diákok az iskola területén)

3. Szülők előre egyeztetett időpontban léphetnek az intézmény területére.

4. Az iskola területére lépve kötelező a kézfertőtlenítés a portán kihelyezett kézfertőtlenítővel.

5.Nyomatékosan kérjük Önöket, hogy kizárólag egészséges gyerekeket engedjenek iskolába! Kérjük, hogy amennyiben gyermekükön tüneteket észlelnek(láz,torokfájás,orrfolyás,köhögés,hasmenés,kötőhártya gyulladás,stb), forduljanak háziorvosukhoz!Amennyiben beigazolódik gyermekük koronavírus fertőzése,haladéktalanul értesítsék telefonon az iskolát/osztályfőnököt,hogy megtehessük a szükséges lépéseket.

 

Együttműködésüket köszönjük!

Szabályzatok

 • Megjelent: 2021. szeptember 23. csütörtök, 09:18
 • Írta: Administrator
 • Találatok: 114
 
Dokumentum tárgya Megjelenés dátuma  
Az intézmény 2021-2022 tanévre vonatkozó munkaterve 2021. szeptember 08. Letöltés
Szervezeti Működési Szabályzat 2021. szeptember 23. Letöltés

 

 

 

 

Jelentkezés COVID-19 elleni oltásra

 • Megjelent: 2021. augusztus 25. szerda, 09:13
 • Írta: Administrator
 • Találatok: 110
Tisztelt szülők, diákok!
A kormány döntése értelmében az iskolákban lehetőség lesz a koronavírus-járvány elleni oltás felvételére. Kérjük Önöket, hogy még a mai nap folyamán szíveskedjenek nyilatkozni oltási szándékukról. Az oltási szándékot illetve igény esetén az oltásra történő regisztrációt, kérjük az alábbi melléklet kitöltésével és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre való visszaküldésével jelezzék felénk. Kérjük a nyomtatványt minden esetben küldjék vissza, akkor is, ha az oltást nem igénylik.
 

Tájékoztatás a családi pótlék szüneteltetésének tárgyában történt változásokról

 • Megjelent: 2021. szeptember 20. hétfő, 07:54
 • Írta: Administrator
 • Találatok: 113

 

 

Tisztelt Szülők!

 

A Magyar Államkincstár Családtámogatási Főosztályának kérése alapján az alábbi változásokra szeretném felhívni a figyelmüket a családi pótlék szüneteltetéséhez kapcsolódóan.

 

A családok támogatásáról szóló 1998. évi LXXXIV. törvény (a továbbiakban: Cst.) 15. § (1) bekezdése értelmében amennyiben az óvodai nevelésben való részvételre kötelezett, továbbá a tanköteles, vagy már nem tanköteles, de nevelési-oktatási intézményben tanulmányokat folytató gyermek az óvodai nevelésben való kötelezettségét megszegi, vagy a kötelező tanórai foglalkozások tekintetében igazolatlanul mulaszt, a családi pótlék folyósításának szüneteltetését kell kezdeményezni.

 2019.december 31-ig a nevelési-oktatási intézmények a gyámhivatalnál jelezték az igazolatlan mulasztás tényét és óraszámát, ami alapján a gyámhivatal kezdeményezte a családi pótlék szüneteltetését. Ez 2020. január 1-jétől megváltozott: a Cst. 15. § (1) bekezdése alapján a nevelési-oktatási intézmény vezetőjének kötelezettsége a családi pótlék szüneteltetésének kezdeményezése, amennyiben az igazolatlanul mulasztott foglalkozások száma óvodai intézményben 20 óvodai nevelési napot, oktatási intézményben pedig az 50 kötelező tanórát elérte. A családi pótlék szüneteltetésének kezdeményezését megelőzően az 5 igazolatlan óvodai nevelési nap, illetve a 10 igazolatlan kötelező tanórai hiányzás után az intézmény vezetőjének tájékoztatnia kell a családi pótlékban részesülő szülőt ezen tényről, illetve arról, hogy a 20 igazolatlan óvodai nevelési nap, illetve az 50 óra igazolatlan kötelező tanórai mulasztás elérésekor milyen jogkövetkezményekre számíthat.

 

Azon gyermekek hiányzása esetén, akik nevelőszülőnél vagy gyermekotthonban, vagy szociális intézményben helyeztek el, továbbá aki gyermekvédelmi gondoskodás alatt áll és javítóintézetben vagy büntetés-végrehajtási intézetben helyeztek el, a családi pótlék szüneteltetése iránti kérelmet mellőzni kell.

 

A szüneteltetés iránti eljárást a 2020. március 1-jétől a jogszabályváltozás miatt a szülő lakóhelye szerinti fővárosi, illetve megyei kormányhivatal családtámogatási feladatokat ellátó szervezeti egységénél kell kezdeményezni.

 

2021.09.20.           

 

Gyarmathy Zsolt György

igazgató

 

Igazolási kérelem

 • Megjelent: 2021. május 08. szombat, 16:26
 • Írta: Administrator
 • Találatok: 320

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 
Aki úgy érzi, hogy a járványhelyzetre való tekintettel nem szeretne egyelőre visszatérni a jelenléti oktatáshoz, annak lehetősége van "Igazolási kérelmet" írni, amit Igazgató Úr engedélyez.
Az Igazolási kérelem letölthető iskolánk honlapján ("Igazolási kérelem nyomtatvány"):
A letöltött nyomtatványt a tanuló adataival kiegészítve, a szülő által aláírva juttassák el intézményünkbe postai úton, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre szkennelt vagy fotózott formában. Akinek nincs nyomtatási lehetősége, a kérvényt kézzel írott formában is benyújthatja.
Az Igazolási kérelem alapja:
A járványhelyzetre való tekintettel az igazgató a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012 (VIII.31.) EMMI rendelet 51.§ (2) bekezdése c) pontja alapján igazoltnak tekinti a tanuló mulasztását. Az idézett jogszabály kimondja, hogy a mulasztást igazoltnak kell tekinteni, ha a tanuló egyéb alapos indok miatt nem tud eleget tenni kötelezettségének.
 
 
 
 

Az Igazolási kérelem az alábbi linken tölthető le:

 

                 
                                                          

 Adatvédelmi tájékoztató GINOP